Известие

Collapse
No announcement yet.

дясната ключалка на капака

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дясната ключалка на капака

здравейте на всички колеги проблема ми е следния-дясната ключалка на предният капак не заключва а жилото е здраво като си дарпам дражката на капака се вижда 4е жилото издърпва тела който е там но като затворя капака заключва се само от ляво-може ли някои да ми даде съвет къде може да се крие проблема?? видимо всичко си е на мястото предварително благодаря дано някой има решение
    155 1.7 94 g.

ами ако не си сгъвал капака - остава реглаж на ключалката на капака - пусни пружината и да се охлаби малко и пробваи пак, и така докато затвори
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Жилото също се регулира. Ако е много опънато не заключва ключалката. Ако е охлабено - трудно отключва.
      Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Самата ключалка на капака също се регулира чрез завъртане наляво и надясно, чрез което се спуска надолу или се прибира - така че ако не захваща, завърти я в необходимата посока, за да достигне до необходимото ниво. Аз също имах подобен проблем като взех колата, но както виждаш - лесно се оправя. Успех !
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

За да не пускам нова тема вдигам тази.
          При мен захващащото устройство стои скрито и не иска да се премести напред, за да заключи. Някой правил ли го е и как става? Трябва ли да разглобя цялата маска, за да го оправя.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

и аз имах проблем със заключването , но с малко грес всичко се оправи!
            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

и аз имах сущия проблем просто си си стегнах жилото при мен беше от това поздрави
              alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

))))

темата е на две години и самият аз вече забравих как реших проблема :P но все пак,мерси
                155 1.7 94 g.

Comment

Working...
                X